Nieuwe vrijwilligers gezocht

Onze vrijwilligers werken in een team en zorgen samen met de zorg coördinatoren en andere professionals voor onze gasten. Ze regelen met elkaar de praktische zaken zoals het verzorgen van de maaltijden, de boodschappen, de was en licht huishoudelijk werk.
Ze bieden een luisterend oor en hebben aandacht voor de individuele behoeften van onze gasten, voor een fijne hand/voet massage, een wandeling of een spelletje.

Er wordt gewerkt in 4 uurs diensten. Je neemt 1 a 2 keer per week een dienst voor jouw rekening. Tijdens een 1e telefonische kennismaking gesprek kunnen we je vragen beantwoorden en dan plannen we  een persoonlijk gesprek in ‘tHuis Lioba. Dan kun je het huis zien, de sfeer proeven en kennismaken met een van de coördinatoren. Daarna ga je een aantal diensten meedraaien, meestal 4, om te kijken of het bij je past en hoe het bevalt. Het kan zeer veel voldoening geven om vrijwilligerswerk te doen vanuit je hart. Je collega-vrijwilligers die hier al langer werken zullen dat zeker beamen.

We bieden je passende cursussen-workshops en trainingen aan en er is veel aandacht voor de onderlinge betrokkenheid.

Interesse? Je kunt je aanmelden via de contactpagina of bellen naar 06 12408072