Vacature slaapwacht

‘tHuis Lioba is een kleinschalige zorginstelling op het terrein van het Liobaklooster in Egmond Binnen waar palliatieve (respijt)zorg wordt geboden aan 4 tot 5 gasten.
Samen met  3 zorgprofessionals geven 25 -35 vrijwilligers hun inzet als gastvrouw/heer met aanvullende taken. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met Evean Thuiszorg.

Een slaapdienst vangt aan om 22.45 uur en loopt tot de volgende ochtend 8.00 uur. U verricht zorg  op basis van alarmering van onze gasten en voert eventuele geplande zorgwerkzaamheden uit tussen 7.00-8.00 uur.

Voor het invullen van de slaapdiensten zijn we op zoek naar een verzorgende, minimaal niveau 3, die zich op basis van een contract van 2 uur/week flexibel kan inzetten. Dit betekent in de praktijk altijd één dienst per twee weken. Per dienst wordt er 4 uur uitbetaald.

In de praktijk is er vaak behoefte om een extra dienst te vullen. Daarnaast kan het zijn dat u ook in de ochtend na een dienst nog wat uren meedraait en eventueel inzetbaar bent in de weekenden of als slaapwacht in het Hospice Alkmaar.

De functie is ingedeeld in FWG 35 (min 1838,58 en max 2668,93 bruto per maand bij een volledig dienstverband van 36 uur per week), vergoeding geschiedt op basis van de slaapwachtregeling conform CAO VVT

Uw sollicitatie kunt u via de mail richten tot Monique Krom, zorgcoördinator: info@thuis-lioba.nl

Voor informatie kunt u bellen naar 06-12408072