Vacature slaapwacht- en weekenddienst voor verpleegkundige poule

‘tHuis Lioba is een kleinschalige zorginstelling op het terrein van het Liobaklooster in Egmond Binnen waar palliatieve (respijt)zorg wordt geboden aan 4 tot 5 gasten.
Samen met  de zorgprofessionals geven 30-40 vrijwilligers hun inzet als gastvrouw/heer met aanvullende taken. Daarnaast is er een samenwerkingsverband met Evean Thuiszorg.
‘tHuis Lioba is verbonden aan Hospice Alkmaar

Een slaapdienst vangt aan om 23.00 uur en loopt tot de volgende ochtend 8.00 uur. U verricht zorg  op basis van alarmering van onze gasten en voert eventuele geplande zorgwerkzaamheden uit tussen 7.00-8.00 uur. Een weekenddienst bestaat in principe uit 2 uur op zaterdag en  2 uur op zondag in de ochtend. De nadruk ligt op uitvoering van geplande zorgwerkzaamheden, begeleiding van de vrijwilligers en oplossen van onvoorziene problemen op het gebied van organisatie en patiëntenzorg.

Voor het invullen van de slaap- weekenddiensten zijn we op zoek naar een verpleegkundige, of zeer ervaren verzorgende IG die zich op basis van een contract van 4-12 uur/week flexibel kan inzetten.

De functie is ingedeeld in FWG 35-40, afhankelijk van ervaring en opleiding. Vergoeding geschiedt op basis van de betreffende regelingen (slaapwacht en onregelmatigheidstoeslag) conform CAO VVT

Uw sollicitatie kunt u via de mail richten tot Marjolein Verkoijen, locatie manager ‘tHuis Lioba

E m.verkoijen@hospice-alkmaar.nl

T 0725142300