Marjolein Verkoijen

Als locatie manager van ‘tHuis Lioba heb ik ruime ervaring in de palliatieve zorg. De passie om me in te zetten voor mensen in deze levensfase is ontstaan tijdens mijn werk als wijkverpleegkundige in Amsterdam. Vervolgens heb ik gewerkt op verschillende gebieden in de gezondheidszorg, zowel uitvoerend, beleidsmatig als leidinggevend. In 2008 ben ik als vrijwilligers coördinator gestart bij Hospice Alkmaar en hier voelde ik me direct als een vis in het water. Het voelt alsof al mijn kennis en kunde hier tot hun recht komen.

Toen in 2015 de mogelijkheid tot de oprichting van ‘tHuis Lioba op mijn pad kwam, heb ik dit meteen met beide handen aangegrepen. De bijzondere sfeer van het klooster en de ligging in het prachtige natuurgebied zag ik als een unieke kans om voor mensen die ongeneeslijk ziek zijn, een betekenisvol verblijf te realiseren.

Ik voel mij bevoorrecht dat ik dit werk op deze plek mag doen. De kloosterorde en de prachtige natuurlijke omgeving inspireren mij. Dat we dit samen tot stand brengen, met zoveel vrijwilligers en te zien dat onze gasten tot rust komen en zich gesterkt voelen vind ik hartverwarmend.

U kunt mij bereiken via de contactgegevens zoals vermeld op de website. Klikt u hier voor nadere informatie.