Monique Krom

In mijn functie als zorg coördinator van ‘tHuis Lioba ben ik verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Dit doe ik natuurlijk niet alleen maar met een groot team van vrijwilligers. In diensten van vier uur dragen de vrijwilligers hun steentje bij in de huishouding, koken, boodschappen doen etc. Met elkaar zorgen we voor een fijne, warme sfeer. We proberen zoveel mogelijk zorg op maat te leveren. Achter de schermen ben ik druk met de dienstlijst, opleiden en aannemen van nieuwe vrijwilligers, verzorgen van de trainingen en deskundigheidsbevordering.

Ik ben BIG geregistreerd verpleegkundige en ben mijn loopbaan gestart als A-verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis. Daarnaast ben ik gespecialiseerd PMA coach, dit is een speciale vraagmethodiek die gebaseerd is op hoe ons brein gegevens opslaat en emoties verwerkt. Ik heb in de jaren hiervoor vele groepen en mensen begeleid en doe dat nog steeds ongeveer 1 dag per maand. De kennis van het brein is van grote toegevoegde waarde in het werken met mensen.

Een aantal woorden die bij mij passen zijn: daadkrachtig, groot verantwoordelijkheidsgevoel, snel schakelen tussen verschillende zaken, integer, gevoel voor humor.Wanneer u in ‘tHuis Lioba verblijft komt u mij bijna dagelijks tegen. Maar het kan zijn dat u mij ook op visite krijgt voor een intake gesprek als u overweegt een aantal weken bij ons te verblijven.

U kunt mij altijd bellen voor meer informatie en een persoonlijk gesprek. Kijkt u hiervoor op de pagina met contactgegevens .